A gimnáziumi felvételi előkészítő képgalériája

Üdvözöllek a gimnáziumi felvételi előkészítő képgalériájában!

A gimnáziumi felvételi előkészítő tanfolyamainkról tudnod kell, hogy…

8, 6 és 4 osztályos középiskolai felvételi előkészítő tanfolyamokat szervezünk, melyek 4. , 6. és 8. osztályos tanulóknak szólnak. A középiskolai felvételi előkészítő tanfolyamon a gyerekek olyan egyedi feladatokkal készülnek fel az írásbeli, illetve a szóbeli középiskolai felvételi vizsgára is, melyeket a tanáraink tapasztalatai alapján állítottunk össze. A 8, 6 és 4 osztályos középiskolai felvételi előkészítő tanfolyam írásbeli része összesen 15 alkalomból áll, amely tartalmazza az írásbeli tesztek kitöltését is.  Ezt a 8. és a 15. alkalmon töltik ki a gyerekek. A szóbeli felvételi tanfolyam pedig 5 alkalomból áll. Az utolsó alkalom különleges, hiszen a gyerekek a középiskolai felvételi vizsgához hasonló szóbeli vizsgát tesznek számukra idegen tanárok előtt.

Még nem találtad meg a megfelelő felvételi előkészítőt, pedig küszöbön a gimnáziumi felvételi?

Jó lenne, ha a te gyermekedet is egy tapasztalt tanári gárda készítené fel a sikeres középiskolai felvételire?

Tudtad, hogy a felvételi 8 osztályos gimnázium egyre népszerűbb, mert egyre több szülő választja ezt a megoldást?

Ha 8, 6 vagy 4 osztályos középiskolai felvételire készültök, akkor nálunk a legjobb helyen jártok.
Miért?
Azért, mert nálunk, a Középiskolai Felvételi Előkészítőben minden körülmények között zavartalanul készülhetnek a gyerekek az előttük álló megmérettetésre. Még egy esetleges karantén esetén is, hiszen a felvételiket akkor is megtartják, ha újra bevezetik a digitális oktatást.

Csak a felvételire készülünk a gimnáziumi felvételi előkészítő tanfolyamokon

A középiskolai felvételi előkészítő tanfolyamok során csak a felvételire készítünk fel és abban is segítünk, hogy sikeres felvételi vizsgát tegyenek a gyermekeitek. Nem csak teszteket töltetünk ki a gyermekekkel, hanem jól átgondoltan felépített, témakörökre bontott tudásanyagot adunk át. Azzal is foglalkozunk, amire az iskolában a tanóra keretein belül kevesebb idő jut. Minden fontos információt megtalálsz az ingyenesen letölthető tudásanyagunkban, mivel számunkra fontos, hogy minden szükséges információt átadjunk.

Online pótlási lehetőség hiányzás esetén a gimnáziumi felvételi előkészítő tanfolyamokon