6 osztályos feladatlapok matematika

Az alábbiakban egészen 2005-ig visszamenőleg megtalálod a 6 osztályos feladatlapokat matematikából! Ezek a feladatsorok 6. osztályos tanulók számára lettek összeállítva a középiskolai és gimnáziumi központi felvételi vizsgára. A címben láthatod, hogy az egyes feladatlapok mely évben szerepeltek a matematika felvételi vizsgán.

A feladatlapok áttanulmányozásával kapsz egy képet arról, hogy milyen típusfeladatok szerepelnek a vizsgadolgozatban. Ezek a feladatok teljesen másfajta gondolkodást igényelnek, mint az iskolai dolgozatok vagy feleletek. Ezért tartjuk fontosnak a gyerekek célirányos felkészítését a központi írásbeli felvételire matematikából.

Középiskolai felvételi előkészítő tanfolyamainkon olyan gondolkodásmódot sajátítanak el a résztvevő gyerekek, melynek alkalmazásával könnyebben és sikeresebben veszik az írásbeli és a szóbeli felvételi vizsga kihívásait.

Kattints a megfelelő évszámra, és olvasd el vagy töltsd le a 6 osztályos feladatlapokat matematikából!

8, 6 és 4 osztályos középiskolai felvételi előkészítő tanfolyamokat szervezünk, melyek 4. , 6. és 8. osztályos tanulóknak szólnak. A középiskolai felvételi előkészítő tanfolyamon a gyerekek olyan egyedi feladatokkal készülnek fel az írásbeli, illetve a szóbeli középiskolai felvételi vizsgára is, melyeket a tanáraink tapasztalatai alapján állítottunk össze. A 8, 6 és 4 osztályos középiskolai felvételi előkészítő tanfolyam írásbeli része összesen 15 alkalomból áll, amely tartalmazza az írásbeli tesztek kitöltését is.  Ezt a 8. és a 15. alkalmon töltik ki a gyerekek. A szóbeli felvételi tanfolyam pedig 5 alkalomból áll. Az utolsó alkalom különleges, hiszen a gyerekek a középiskolai felvételi vizsgához hasonló szóbeli vizsgát tesznek számukra idegen tanárok előtt.

Még nem találtad meg a megfelelő felvételi előkészítőt, pedig küszöbön a gimnáziumi felvételi?

Jó lenne, ha a te gyermekedet is egy tapasztalt tanári gárda készítené fel a sikeres középiskolai felvételire?

Tudtad, hogy a felvételi 8 osztályos gimnázium egyre népszerűbb, mert egyre több szülő választja ezt a megoldást?

Ha 8, 6 vagy 4 osztályos középiskolai felvételire készültök, akkor nálunk a legjobb helyen jártok.
Miért?
Azért, mert nálunk, a Középiskolai Felvételi Előkészítőben minden körülmények között zavartalanul készülhetnek a gyerekek az előttük álló megmérettetésre. Még egy esetleges karantén esetén is, hiszen a felvételiket akkor is megtartják, ha újra bevezetik a digitális oktatást.