Médiatár – videók

A Középiskolai Felvételi Előkészítő bemutatkozó videói

Horváth Katalin vagyok, a Középiskolai Felvételi Előkészítő vezető tanára. 10 éves pályafutásom alatt kollégáimmal több ezer gyereket készítettünk fel a sikeres felvételire. Egy olyan komplex oktatási anyagot dolgoztunk ki az évek során, amely minden tudásanyagot tartalmaz, amire a sikeres felvételihez szükség van.

Megtanuljuk a 2. féléves anyagokat, hiszen ezt is kérdezik a felvételin.

Nálunk nem az a cél, hogy az előző évi felvételi feladatlapokat oldjuk meg, hanem saját tanáraink által készített jellegzetes felvételi típusfeladatokat és verseny feladatokat is, hogy megfelelő technikát és módszert alakítsanak ki a diákok a sikeres felvételi érdekében.

Budapest több kerületében, saját tesztlapokkal, próbafelvételivel és szóbeli próbavizsgával garantáljuk, hogy minden, a felvételihez szükséges tudást és ismeretet átadunk.

A Középiskolai Felvételi Előkészítő oktatási módszertanát úgy alkottuk meg, hogy a felkészülés terhét levegyük a szülők válláról.

10 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően egy különleges felvételi előkészítő módszert alkottunk. Nálunk logikus, értő problémamegoldást tanulnak a gyerekek. Így válnak képessé önállóan, saját szavaikkal visszaadni a tanultak lényegét.

Fontos, hogy a felvételi vizsgákat akkor is megtartják, ha újra bevezetik a digitális oktatást. Ezért egy olyan egyedi felvételi előkészítő programot alkottunk, amely karantén ideje alatt is tökéletesen működőképes, és még szülői felügyelet sem kell hozzá.

A digitális oktatás sok szülő és gyerek rémálmává vált az elmúlt tanévben. Szülőként mi is megtapasztaltuk ennek a nehézségeit.

Mivel a felvételi vizsgákat akkor is megtartják, ha újra bevezetik a digitális oktatást, olyan felvételi előkészítőt kell választani, ahol a gyerekek felkészülése zavartalan lehet a karantén ideje alatt is.

A felvételi előkészítő kiválasztásánál fontos, hogy a gyermekek biztosan megkapják a szükséges tudást és módszert.

A mi diákjaink a Zoom Business élő online felületén tanulnak, ami a foglalkozások közben  sem fagy le és a létszámkorlát sem akadályozza a tanulást. Az órákról készülő felvételek február végéig ingyenesen és korlátlanul visszanézhetőek.

A 80 perces órák helyett 120 perces órákon egy szünet beiktatásával kérdezhetnek a gyerekek a tanároktól szóban és chaten is. A foglalkozás addig tart, amíg minden diák választ nem kap a kérdéseire.