Álláshirdetés vezető tanároknak – Székesfehérvár

MUTASD MEG, HOGY TE VAGY A LEGJOBB VEZETŐ TANÁR

VEZETŐ TANÁROKAT KERESÜNK

Szia!

Ez az álláshirdetés vezető tanároknak szól!

Mi 8., 6. és 4. osztályos középiskolai felvételi előkészítőt tartunk Székesfehérváron, és vezető- koordináló tanárokat keresünk a tanfolyamainkhoz. 

Olyasvalakit keresünk, aki rendelkezik már tanári diplomával és 3-4 éves tanítási tapasztalattal. Aki jelenleg is általános iskolában tanít, önálló, talpraesett és rátermett a feladatok megoldásában és nem fél, hogy főiskolás tanárokat kell koordinálnia.

 Amire mindenképpen számíts:

1, Hetente szombatonként reggel 9:00-tól 12:45-ig koordinálnod kell a tanfolyamot. A tanfolyam 9:30-tól 12:30-ig tart.

2, A tanfolyamon 4-5 csoport és 4-6 főiskolás tanár munkáját kell felügyelned.

(előzetesen egyeztetni, hogy biztosan tud-e jönni, megkérdezni, hogy van-e kérdésük a tananyaggal kapcsolatban, felügyelni, hogy rendben lemenjenek az órák, ellenőrizni a főiskolások munkáját (óralátogatás) és jelezni az oktatási igazgatónak a problémákat) A részleteket személyesen megbeszéljük.  

3, Tantermek nyitása, zárása, feladatlapok, jelenléti ívek és eszközök, (kréta, szivacs, stb…) kiosztása. A részleteket személyesen megbeszéljük itt is.  

4, Ha valamiért az egyik főiskolás tanár nem érkezne be az órára, akkor Neked kell beugrani addig, amíg a helyettesítő tanár nem érkezik meg. 

Miért izgalmas és mit ígérünk Neked?

1, Megmutathatod, milyen jó tanítani, olyan munkával foglalkozol, ami örömet okoz.

2, Beleláthatsz egy magániskola világába. 

3, Kibontakoztathatod a tehetségedet, mert figyelünk Rád és mindig meghallgatjuk a véleményedet.

4, És ezért mi egy szombat délelőtti munkádért (4+1 óra) alkalmanként nettó 20.000 Ft-ot fizetünk neked, természetesen hivatalosan bejelentve.

5, És ha ügyes vagy, még marad időd saját iskolai munkád (pl. dolgozatjavítás, e-napló adminisztráció, stb.) elvégzésére is. ? 

Jelentkezés

Jelentkezésedet önéletrajzzal kérjük, küldd el az iskola@kfe.hu email címre vagy hívj a +36-20-666-7222-es telefonszámon. A tárgy mezőbe kérjük, hogy írd be: Álláshirdetés vezető tanároknak Székesfehérvár

Üdvözlettel:

Horváth Katalin