MUTASD MEG, HOGY TE VAGY A LEGJOBB EGYETEMISTA TANÁR

Szia!

Mi 8., 6. és 4. osztályos középiskolai felvételi előkészítőt tartunk Budapest több pontján és keresünk még néhány egyetemistát, akik matek és magyar órákat tartanának az általános iskolásoknak.  

Olyasvalakit keresünk, aki önálló, talpraesett és rátermett a feladatok megoldásában és nem fél, hogy általános iskolásokat kell tanítania. 

 

Amire mindenképpen számíts:

1, Hetente szombatonként 2 x 80 percet kell tanítanod szeptembertől januárig.

2, Csoportonként kb. 15 izgalmas, tudásvágyra éhező tinédzsernek tudod megmutatni a tanári képességeidet.

3, Nem csak az órákat kell megtartanod, hanem fel is kell rá készülnöd (ezt személyesen megbeszéljük).

4, Szombatonként reggel 9-kor kezdünk.

Miért izgalmas és mit ígérünk Neked?

1, Megmutathatod, milyen jó tanítani, ráadásul itt olyan munkával foglalkozol, ami örömet okoz számodra.

2, Beleláthatsz egy különleges magániskola világába. 

3, Kibontakoztathatod a tehetségedet, mert figyelünk Rád és mindig meghallgatjuk a véleményedet. Szeretjük a proaktív munkatársakat, hiszen folyamatosan azon dolgozunk, hogyan tudjuk javítani a szolgáltatásunk színvonalát. Ezért szükségünk van a Te meglátásaidra is.

4, És ezért mi egy szombat délelőtti munkádért (3+1 óra) alkalmanként nettó 10.000 Ft-ot fizetünk neked, természetesen hivatalosan bejelentve.

5, Mindezeken felül rendkívüli gyakorlatot szerezhetsz a tanári pályán, amely a későbbiekben fontos alapköve lehet a tanári karrierednek.

Jelentkezés

Jelentkezésedet önéletrajzzal kérjük, küldd el az iskola@kfe.hu email címre vagy hívj a 06-20-666-7222-es telefonszámon. A tárgy mezőbe kérjük, hogy írd be: „Álláshirdetés egyetemista tanároknak”

Üdvözlettel:

Horváth Katalin