Te is szeretnéd, ha gyermeked sikeresen szerepelne a 8 osztályos gimnáziumi felvételi előkészítőn?
Jó lenne, ha valaki levenné a válladról gyermeked felkészülésének a gondját és végig vezetné a te gyermekedet is a sikeres felvételi felé vezető úton?
Akkor a legjobb helyen jársz.

Egyre népszerűbbek a 8 osztályos gimnáziumok a szülők körében az általános iskola utolsó 4 éve helyett. Ha te is közéjük tartozol, akkor ez a cikk neked szól.
Pedagógusként több, mint 10 éve készítünk fel sikeresen gyermekeket a felvételi vizsgákra. Ezért pontosan tudjuk, milyen nehézségekkel kell megküzdenie a te gyermekednek is. Mivel a 8 osztályos gimnáziumokba a gyerekek igen fiatal életkorban jelentkeznek, ezért egy olyan komplex oktatási módszert dolgoztunk ki az évek során, amelynek segítségével ők is hatékonyan képesek elsajátítani minden olyan tudásanyagot, amire szükségük van a sikeres felvételihez.

A 8 osztályos gimnáziumi felvételi előkészítőnk titka

Míg az iskolában elmarad a logikus, értő problémamegoldás megtanítása, mi ezekre helyezzük a hangsúlyt. Ennek köszönhetően gyermeked nálunk megtanulja, hogyan adja vissza a tanultakat önállóan a saját szavaival, illetve hogyan alkalmazza azokat a gyakorlatban.
Olyan egyedi felvételi előkészítő programot alkottunk, mely önálló gondolkozásra készteti gyermekedet és még az önbizalmát is fejleszti. A 8 osztályos gimnáziumi felvételi előkészítő keretein belül a tanáraink által készített jellegzetes felvételi típusfeladatokat és verseny feladatokat is megoldjuk. Ezek segítségével a te gyermeked is képessé válik arra, hogy kialakítsa azt a megfelelő technikát és módszert, amely végül sikeressé teszi őt a felvételin.
Budapest több kerületében, saját tesztlapokkal, próbafelvételivel és szóbeli próbavizsgával garantáljuk, hogy minden, a felvételihez szükséges tudást és ismeretet átadunk.

Statisztikai adatok bizonyítják, hogy azok a gyerekek, akik felvételi előkészítőre jártak, sokkal sikeresebben veszik a vizsgán eléjük gördülő akadályokat.
Támogasd gyermekedet te is azzal, hogy egy hatékony 8 osztályos gimnáziumi felvételi előkészítőt választasz számára.

Jelentkezem

Még nem döntöttétek el, pontosan melyik 8 osztályos gimnáziumot válasszátok? Akkor az alábbi lista a segítségetekre lesz.