Miskolci gimnáziumok és szakgimnáziumok

Nyolcévfolyamos gimnáziumok bemutatkozása
Hatévfolyamos gimnáziumok bemutatkozása
Négyévfolyamos gimnáziumok bemutatkozása

Nyolcévfolyamos miskolci gimnáziumok és szakgimnáziumok bemutatkozása

Hatévfolyamos miskolci gimnáziumok és szakgimnáziumok bemutatkozása

Négyévfolyamos miskolci gimnáziumok és szakgimnáziumok bemutatkozása

Amit a középiskolai felvételi előkészítő tanfolyamainkról tudnod kell…

8, 6 és 4 osztályos középiskolai felvételi előkészítő tanfolyamokat szervezünk. A képzéseket 4. , 6. és 8. osztályos tanulók részére szervezzük. A középiskolai felvételi előkészítő tanfolyamon a gyerekek a tanáraink tapasztalatai alapján egyedi feladatokkal készülnek fel az írásbeli és a szóbeli középiskolai felvételi vizsgára. A 8, 6 és 4 osztályos középiskolai felvételi előkészítő tanfolyam írásbeli része összesen 15 alkalomból áll. A 8. és a 15. alkalmon írásbeli tesztet töltenek ki a gyerekek. A szóbeli felvételi tanfolyam 5 alkalom, az utolsó alkalommal a gyerekek a középiskolai felvételi vizsgához hasonló szóbeli vizsgát tesznek, számukra idegen tanárok előtt.

Küszöbön a gimnáziumi felvételi és még nem találtad meg a megfelelő felvételi előkészítőt?

Jó lenne, ha a te gyermekedet is egy tapasztalt tanári gárda készítené fel a sikeres középiskolai felvételire?

Tudtad, hogy a felvételi 8 osztályos gimnáziumba egyre népszerűbb, mert egyre több szülő választja ezt a megoldást, a hagyományos általános iskola felső tagozata helyett?

Akár 8, 6 vagy 4 osztályos középiskolai felvételire készültök, nálunk a legjobb helyen jártok.
Miért?
Azért, mert nálunk, a Középiskolai Felvételi Előkészítőben minden körülmények között zavartalanul készülhetnek a gyerekek az előttük álló megmérettetésre. Még egy esetleges karantén esetén is, hiszen a felvételiket akkor is megtartják, ha újra bevezetik a digitális oktatást.

Csak a felvételire készülünk a gimnáziumi felvételi előkészítő tanfolyamokon

A középiskolai felvételi előkészítő tanfolyamok során csak a felvételire készítünk fel és abban is segítünk, hogy sikeres felvételi vizsgát tegyenek a gyermekeitek. Nem csak teszteket töltetünk ki a gyermekekkel, hanem jól átgondoltan felépített, témakörökre bontott tudásanyagot adunk át. Azzal is foglalkozunk, amire az iskolában a tanóra keretein belül kevesebb idő jut. Minden fontos információt megtalálsz az ingyenesen letölthető tudásanyagunkban, mivel számunkra fontos, hogy minden szükséges információt átadjunk.

Online pótlási lehetőség hiányzás esetén a gimnáziumi felvételi előkészítő tanfolyamokon