Székesfehérvári gimnáziumok és szakgimnáziumok

Nyolcévfolyamos székesfehérvári gimnáziumok és szakgimnáziumok bemutatkozása

Négyévfolyamos székesfehérvári gimnáziumok és szakgimnáziumok bemutatkozása

Amit a középiskolai felvételi előkészítő tanfolyamainkról tudnod kell…

8, 6 és 4 osztályos középiskolai felvételi előkészítő tanfolyamokat szervezünk. A képzéseket 4. , 6. és 8. osztályos tanulók részére szervezzük. A középiskolai felvételi előkészítő tanfolyamon a gyerekek a tanáraink tapasztalatai alapján egyedi feladatokkal készülnek fel az írásbeli és a szóbeli középiskolai felvételi vizsgára. A 8, 6 és 4 osztályos középiskolai felvételi előkészítő tanfolyam írásbeli része összesen 15 alkalomból áll. A 8. és a 15. alkalmon írásbeli tesztet töltenek ki a gyerekek. A szóbeli felvételi tanfolyam 5 alkalom, az utolsó alkalommal a gyerekek a középiskolai felvételi vizsgához hasonló szóbeli vizsgát tesznek, számukra idegen tanárok előtt.

Küszöbön a gimnáziumi felvételi és még nem találtad meg a megfelelő felvételi előkészítőt?

Jó lenne, ha a te gyermekedet is egy tapasztalt tanári gárda készítené fel a sikeres középiskolai felvételire?

Tudtad, hogy a felvételi 8 osztályos gimnáziumba egyre népszerűbb, mert egyre több szülő választja ezt a megoldást, a hagyományos általános iskola felső tagozata helyett?

Akár 8, 6 vagy 4 osztályos középiskolai felvételire készültök, nálunk a legjobb helyen jártok.
Miért?
Azért, mert nálunk, a Középiskolai Felvételi Előkészítőben minden körülmények között zavartalanul készülhetnek a gyerekek az előttük álló megmérettetésre. Még egy esetleges karantén esetén is, hiszen a felvételiket akkor is megtartják, ha újra bevezetik a digitális oktatást.

Csak a felvételire készülünk a gimnáziumi felvételi előkészítő tanfolyamokon

A középiskolai felvételi előkészítő tanfolyamok során csak a felvételire készítünk fel és abban is segítünk, hogy sikeres felvételi vizsgát tegyenek a gyermekeitek. Nem csak teszteket töltetünk ki a gyermekekkel, hanem jól átgondoltan felépített, témakörökre bontott tudásanyagot adunk át. Azzal is foglalkozunk, amire az iskolában a tanóra keretein belül kevesebb idő jut. Minden fontos információt megtalálsz az ingyenesen letölthető tudásanyagunkban, mivel számunkra fontos, hogy minden szükséges információt átadjunk.

Online pótlási lehetőség hiányzás esetén a gimnáziumi felvételi előkészítő tanfolyamokon