Tudástár

Az alábbi bejegyzéseinkben minden fontos információt megtalálsz.

Középiskolai felvételi tudástár

Kattints a címre, és már olvashatod is a cikket!

Minden, amit a központi írásbeli felvételiről tudnod kell!

Ebből a cikkből megtudhatod, hogy mi vár gyermekedre a vizsga napján, milyen szempontok szerint értékelik az írásbeli vizsgát és azt is, hogy mit kell tenned, ha vitatható gyermeked írásbeli felvételi vizsgájának eredménye.

Hogyan válassz gimnáziumi és középiskolai felvételi előkészítőt?

Ha a legmegfelelőbb középiskolai felvételi előkészítőt szeretnéd kiválasztani gyermeked számára, de ismeretlen számodra ez a terület és bizonytalan vagy abban, hogy milyen szempontokat kellene figyelembe venned, akkor ebben a cikkben megtalálod a válaszokat.

9 hasznos tipp a középiskolai és gimnáziumi felvételi megírásához

Ebben a cikkben hasznos ötleteket olvashatsz, melyek hozzásegítik gyermekedet a sikeres felvételihez. Arról is szót ejtünk, hogy mi hogyan és mivel járulunk hozzá mindehhez a középiskolai felvételi előkészítőinken.

Hogyan történik az írásbeli vizsga a középiskolai felvételi napján?

A középiskolai felvételi tudástár cikkjében elolvashatod, hogy pontosan hogyan zajlik az írásbeli vizsga, mit kell magatokkal vinni és néhány tippel is szolgálunk a középiskolai felvételi megírásához.

A középiskolai jelentkezés menete a 8 vagy 6 évfolyamos intézményekbe

Ebből a cikkből mindent megtudhatsz, amit a középiskolai jelentkezés menetéről tudnod kell. Arról is szót ejtünk, hogy mi a különbség az intézménybe való jelentkezés és a felvételi vizsgára való jelentkezés között.

Miért hatékonyabb a szombati középiskolai felvételi előkészítő és miért szeptemberben kezdődik?

Ebből a cikkünkből megtudhatod, hogy miért hatékonyabb és kényelmesebb gyermeked és a család számára is a szombati középiskolai felvételi előkészítő, mint a hétköznapi. Arról is tájékozódhatsz, hogy mi az oka annak, hogy a felvételi előkészítők szeptemberben kezdődnek.

Miért hatékonyabb a tantermi középiskolai felvételi előkészítő, mint a „videós” előkészítő?

Olvasd el, összességében miért hatékonyabb a tantermi középiskolai felvételi előkészítő az előre felvett videós anyagokból álló előkészítőknél!

A plusz, amivel a vizsgára való felkészítésen felül támogatunk benneteket

Segítünk abban, hogy minden dokumentum megfelelően legyen kitöltve és átnézzük veletek a felvételi feladatlapokat is az esetleges plusz pontokért.

Hogyan biztosítjuk a minőségi oktatást Budapesten és vidéken is?

Olvasd el, milyen tapasztalatok alapján biztosítunk minőségi oktatást nem csupán budapesti, hanem vidéki nagyvárosainkban is elindult középiskolai felvételi előkészítőinken.

Hogyan választjuk ki a középiskolai és gimnáziumi felvételi előkészítő tanárait?

Ebből a cikkünkből megtudhatod, milyen szempontok alapján választjuk ki a középiskolai és gimnáziumi felvételi előkészítő tanárait, hogy gyermeked a lehető legfelszabadultabb légkörben kapja meg a sikeres felvételihez szükséges ismereteket.

Hogyan épül fel a középiskolai és gimnáziumi felvételi előkészítő oktatási tematikája?

Ha tudni szeretnéd, hogyan épül fel a Középiskolai Felvételi Előkészítő oktatási tematikája, akkor ez a cikk neked szól. Ebből megtudhatod, mit és hogyan tanul gyermeked a tanfolyamainkon.

Hasznos információk a 8 és 6 osztályos középiskolai felvételi előkészítőhöz és eljáráshoz

Ebből a cikkből megtudsz mindent, amit a középiskolai felvételi előkészítőről és a felvételi eljárásról tudnod kell. Ez magában foglalja az egyéni középiskolai jelentkezés részleteit és azt is, hogy mi történik a beadott középiskolai jelentkezés után.

Hogyan tartunk teszt felvételi vizsgákat a középiskolai és gimnáziumi felvételi előkészítőn?

Tudj meg mindent arról, hogyan szervezzük a teszt felvételi vizsgákat felvételi előkészítőinken, illetve arról, hogy miért rendkívül előnyös ez gyermeked számára a sikeres felvételi szempontjából.

Előnyt jelentenek-e a tanulmányi versenyek a felvételi vizsgán?

Ha arra keresed a választ, hogy a tanulmányi versenyeken való részvétel vajon segít-e gyermekednek abban, hogy a felvételi vizsgán jobban teljesítsen, akkor ez a cikkünk neked szól.

Online ismétlési lehetőség a középiskolai és gimnáziumi felvételi előkészítő tanulói részére

Minden tanulónk részére online ismétlési és pótlási lehetőséget biztosítunk, akik valamilyen oknál fogva nem tudtak jelen lenni valamelyik alkalommal az élő oktatáson. Olvasd el a részleteket!

Miért előnyösebb a középiskolai felvételi előkészítő, mint a magántanár?

Elsőre talán vonzóbbnak tűnhet az, hogy magántanár készítse fel gyermekedet a felvételi vizsgára. Ha azonban jobban belegondolsz, a csoportos felkészítésnek vannak olyan előnyei, melyek az egyéni foglalkozások keretein belül nem elérhetőek. Olvasd el, hogy mik ezek!

Miért hatékonyabb a KFE fizetős felvételi előkészítője, mint az ingyenes?

Azon gondolkozol, hogy miért válassz fizetős felvételi előkészítőt, ha a középiskolában amúgy is szerveznek a gyerekeknek ingyeneset? Tudni szeretnéd, miben vagyunk mások és mivel adunk többet, mint az ingyenes felvételi előkészítők? Ebben a cikkünkben ezekre és még más hasonló kérdésekre kívánunk részletes és kimerítő válaszokat adni.

A Középiskolai Felvételi Előkészítő a HVG-ben

A HVG Rangsor 2022-es kiadványában nem csupán a legjobb 100 gimnázium listája található meg, hanem megjelent egy cikk is a felvételire való felkészüléssel kapcsolatban. A cikkben jelentős szerep jutott a Középiskolai Felvétel Előkészítőnek is, hiszen vezető tanárunk, Horváth Katalin is nyilatkozott a lapnak.

Jelentkezés

  Csoport:
  Alsó tagozat 4. osztályFelső tagozat 6. osztályFelső tagozat 8. osztály

  Helyszín:
  3. kerület4. kerület11. kerület14. kerület17. kerület20. kerületGyőrSzékesfehérvárOnline

  Díjfizetés:
  tanterem írásbeli előkészítő tanfolyam havi részletekben: 4 x 35.000 Ft (2500 Ft/tanóra)tanterem írásbeli előkészítő tanfolyam egyösszegben: 126.000 Ft (2250 Ft/tanóra)tanterem írásbeli és szóbeli előkészítő tanfolyam egyösszegben: 151.000 Ftonline írásbeli havi részletekben: 4 x 28.000 Ft (2000 Ft/tanóra)online írásbeli előkészítő tanfolyam egyösszegben: 100.800 Ft (1800 Ft / tanóra)online írásbeli és szóbeli előkészítő tanfolyam egyösszegben: 118.800 Ft

  Díjfizetés módja:
  átutalásbankkártyás fizetésbankpénztári befizetés